Varmt avslut på sommaren

Helgens hetta håller i sig långt in i augusti. I alla fall om man ska tro SMHIs månadsrapport. De första tio dagarna av månaden blir riktigt fina och vid Nossenbadet i Vimmerby valde många att ta vara på det sista av sommaren.

På bryggan vid Nossenbadet var det fullt av badsugna barn som inte  verkade bry sig nämnvärt över att solen tillfälligt gått i moln.

På bryggan vid Nossenbadet var det fullt av badsugna barn som inte verkade bry sig nämnvärt över att solen tillfälligt gått i moln.

Foto:

Vimmerby2013-08-06 06:40


I helgen var det kanonväder i stora delar av landet och i Vimmerby blev det så varmt som 27 grader. Riktigt så varmt blir det inte resten av månaden, men enligt SMHI kan man förvänta sig några riktigt fina sensommardagar.

Fullt med badsugna
Badplatsen vid Nossen var fylld av både unga och gamla som tog till vara på det sista av sommaren. Bryggan var fylld av badsugna barn som spenderade mer tid i vattnet än på land. Barn i alla åldrar lekte vid stranden och de lite äldre hoppade från bryggan. De som inte lekte eller hoppade från bryggan, men tagit sig till badplatsen, tog det istället lugnt och drog i sig det sista av sommaren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om