"Vi är jättenöjda att vi kom så långt"

Det gick inte hela vägen för Jenni Laapotti från Vimmerby i Sverigefinalen av Stjärnföretagaren 2018. ”Tyvärr, men vi är jättenöjda att vi kom så långt”, säger hon.

Jenni Laapotti från Vimmerby kom på delad fjärdeplats i finalen av Stjärnföretagaren 2018.

Jenni Laapotti från Vimmerby kom på delad fjärdeplats i finalen av Stjärnföretagaren 2018.

Foto: Lina Flodins

Vimmerby2018-11-28 12:00

När årets Stjärnföretagare korades i tisdags kväll var det Johara Khattab på Tech4Life från Järfälla som tog hem segern, tätt följd av tio framgångsrika företagare från hela Sverige.

Jenni Laapotti från Vimmerby, som tillsammans med vännen Cecilia Kärrberg drog igång sociala medie-podcasten Digitalsnack för två och ett halvt år sedan och ett år senare startade företaget Digital Social mediebyrå, hamnade på en delad fjärdeplats.

– Vi är glada att vi kom så här långt och alla röster visar att vi har nöjda kunder och poddlyssnare. Vi har fått stark respons på det vi gjort i sociala medier och nu har vi fått en extra energiboost att göra ännu större förändringar, säger Jenni Laapotti.

Jenni Laapotti hamnade i Vimmerby när hennes man fick jobb i Hultsfred. Cecilia Kärrberg bor i Karlstad och företaget har en anställd i Norrköping.

– Hittills har jag mest levt mitt privata liv i Vimmerby, där vi trivs fantastiskt bra. Nu känns det aktuellt att lyfta även företaget här.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om