VIDEOEXTRA: Följ med världens bäste Strömsten på en hästtur

Att Vimmerby Tidnings medarbetare Magnus ”Mange” Strömsten är en hästfantast utan dess like har väl inte undgått någon. I morse packade han väskan och gav sig av mot Stockholm och jubileumspokalen – men på vägen blev det först ett stopp på Mantorp, där hans delägda springare M.T. Klöver Ess fick fotografen själv i vagnen.

Fin hand.

Fin hand.

Foto: Privat

Vimmerby2016-08-15 10:19

Sommartider är travtider, och i travtider får man inte ligga på latsidan om man vill hänga med i alla storlopp som avlöser varandra.

På onsdag avgörs Jubileumspokalen – det stora femåringsloppet på Solvalla, med en miljon i förstapris – och självklart har vår tidnings travkung, Magnus Strömsten, tagit sikte på Stockholm.

Glad i hågen och med halmhatten på huvudet skuttade han ut genom redaktionsdörrarna på måndagsmorgonen, med resväskan i högsta hugg. Men trippen till Stockholm innefattar mer än bara travsport i toppklass (och god mat).

Först blev det nämligen ett stopp i Mantorp, där hans delägda travare M.T. Klöver Ess fick Strömsten själv i vagnen. Och tillsammans gav de sig ut på en tur i det fina vädret.

Hur det såg ut, ja, det kan du se här:

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om