VIF-Stefan på middag hos landshövdingen

Vad är väl en middag på residenset...
- Jättekul. Jag känner mig klart hedrad. Det är en bekräftelse på att vi är inne på rätt spår i vårt arbete i föreningen, säger Stefan Bragsjö, Vimmerby IF, som tillsammans med Kjell Åke Hansson, vd Astrid Lindgrens Näs, fick representera Vimmerby kommun när landshövdingen höll "Länsmiddag".

Stefan Bragsjö fick respresentera Vimmerby IF och Vimmerby kommun på landshövdingens första Länsmiddag på reseidenset.

Stefan Bragsjö fick respresentera Vimmerby IF och Vimmerby kommun på landshövdingens första Länsmiddag på reseidenset.

Foto:

Vimmerby2014-12-06 05:06


Häromkvällen bjöd landshövding Stefan Carlsson in 40 utvalda personer, två från varje kommun i länet, på middag. Syftet med middagen är att uppmuntra människor som på olika sätt gör ett betydelsefullt arbete för länets utveckling.
Länsstyrelsen tycker uppenbarligen att Vimmerby IF:s integrationsarbete är av den karaktären och Stefan Bragsjö blev minst sagt överraskad när inbjudan till middagen kom med posten.
- Totalt. Först trodde jag nästan det var på skoj. Men jag måste ju säga att jag är klart hedrad och att det gör att man känner sig sporrad att bidra ännu mer.
För att berätta om middagens mer lekamliga innehåll måste han ta en smygtitt i menyn. Jodå, laxtartar, marinerat ankbröst och cheescake med äppelsallad var gott. Men mat är mat. Knytandet av kontakter var desto mera betydelsefullt.
- Gemensamt för alla som var inbjudna är nog att man ser möjligheter i allt och vågar tänka nytt. Det var spännande individer att prata med.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om