Villkor faller mellan stolar

Teknik- och servicenämnden har sedan en tid tillbaka antagit nya riktlinjer för servering på Sommartorget. Men någon anbudsförfrågan har inte gått ut ännu. - Det tycks ha fallit mellan stolarna, vi kommer genast att se till att det här kommer ut till de som är intresserade, säger Torbjörn Johansson, chef på teknik- och serviceförvaltningen.

Vimmerby2009-01-15 07:38

Efter de senaste tre somrarna vill kommunen, med Centrumgruppen i spetsen, justera förutsättningarna för Sommartorget igen.
Förslaget från centrumgruppen som antogs i teknik- och servicenämnden i slutet av november innebär att det ska vara två olika serveringsplatser från och med i sommar. en för fika och lättare förtäring med tillgång till sittplatser, och en glasskiosk som ska placeras för sig, skild från den andra serveringen.
Däremot har inte de kommunala företrädarna några invändningar mot om det är samma entreprenör som ligger bakom båda enheterna.
- Det blir två upphandlingar, och det var det förra gången också, betonar Anders Axklo, som sitter med i Centrumgruppen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om