Vimmerby Fiber på offensiven

Vimmerby Fiber är ordentligt på offensiven i Södra Vi, Gullringen och Storebro. Dels knackar man dörr för att knyta nya kunder till sig, dels finns flera grävlag igång med både utbyggnad och fastighetsanslutning. Även i centralorten pågår aktiviteter för att ansluta nya kunder.

Vimmerby2015-06-16 06:54


Målet är att alla användare i kommunens öppna nät ska vara anslutna och ha fibern driftsatt innan årets slut. Många hushåll ska kunna börja använda den nya tekniken redan under september-oktober.
Stamnätet är i huvudsak klart och inkorporerar även en stor del av landsbygden. Totalt har kommunen hittills investerat 70 miljoner kronor i det egna fibernätet.

Gäller tätorterna
Men nu gäller det i första hand ovan nämnda tätorter, där man på allvar tar upp kampen med konkurrenten Telia.
- Vi försöker att personligen möta så många som möjligt av dem som ännu inte bestämt sig, säger Andreas Karlsson, försäljningsansvarig inom Vimmerby Fiber.
- Det finns av naturliga skäl många frågor som kräver svar, både praktiska och ekonomiska, och där lovar jag att vår personal är väl uppdaterad.
- Kanske finns det de som lämnat en intresseanmälan till vår konkurrent, men så länge man inte skrivit under ett avtal är det förstås fritt fram att ändra sig.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om