"Vimmerby Hockey är nummer ett för mig"

Mingotti hoppas på förlängning - men har ännu inte hört något från klubben.

Vimmerby Hockeys duktige back Filip Mingotti hoppas på en förlängning med klubben, men har inte hört något från VH på cirka en månad. Foto: Viktor Allvin

Vimmerby Hockeys duktige back Filip Mingotti hoppas på en förlängning med klubben, men har inte hört något från VH på cirka en månad. Foto: Viktor Allvin

Foto:

Vimmerby2016-02-26 07:50


Filip Mingotti värvades till Vimmerby Hockey från Karlskrona inför den gångna säsongen. Han växte snabbt ut till en av lagets bästa backar och hoppas nu på en förlängning med VH.

- Om det blir division ett, så blir det Vimmerby. Om de vill ha mig, vill säga?

Saken är nämligen den att Filip Mingotti inte vet så mycket om en eventuell fortsättning i Vimmerby.

- Jag pratade med klubben för någon månad sedan och då ville de att vi skulle förlänga kontraktet. Sedan dess har jag inte hört något, säger han.

Själv är Filip dock klar över vad han vill.

- Vimmerby är nummer ett för mig. Jag trivs väldigt bra med både klubben, staden, jobbet och lagkamraterna. Sedan har det ju viskats en del om en satsning till nästa säsong och det gör så klart sitt till, säger han.

Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt bekräftar att intresset är ömsesidigt och att man inte har hörts av på ett bra tag.

- Vi har mycket jobb att göra och har inte kommit till förhandling ännu. Mycket beror på vilken budget vi får av styrelsen till nästa säsong och det i sig är säkert beroende av årets ekonomiska resultat, säger han.

- Det är ett evigt pusslande att få ihop en trupp och hur vi ska fördela pengarna.

Läs mer i fredagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om