Vimmerby skatteservicedränerat

Ett 25-tal måste plötsligt pendla 2,5 timma till och från jobbet varje dag. Kvar i Vimmerby finns nu bara en handfull anställda på Skattemyndighetens serviceexpedition för att ge Vimmerbyborna den nära servicen i skattefrågor.

Vimmerby2008-01-12 05:06

- Meningen är att vi ska kunna ge Vimmerbyborna samma service som de tidigare kunde få, sen är det kanske så att en del frågor får lämnas vidare till handläggarna som finns i Västervik, säger Monika Johannesson, som tillsammans med två kollegor jobbar med Skattefrågor på den nya serviceexpeditionen på Lögstadsgatan i Vimmerby.
Där finns också två anställda som arbetar med folkbokföringsfrågor. Det är vad Skatteverket lämnat kvar i Vimmerby efter centraliseringen av verksamheten till Västervik. Det gamla kontoret på Östra Tullportsgatan lämnades dagarna före jul, och där byggs det redan om till lägenheter.
Servicekontoret öppnades den 19 september och även om det som vanligt varit lugnt under mellandagar och första veckan efter helgerna börjar Vimmerbyborna hitta till servicekontoret.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om