Vimmerby Tidning och Aftonbladet i nytt samarbete

Här ett glädjebesked till alla prenumeranter på Vimmerby Tidning som har ett premiumabonnemang: Nu kan du läsa Aftonbladets e-tidning, plus alla deras magasin, utan extra kostnad.

Aftonbladet och NTM har tecknat ett nytt avtal, som innebär att Vimmerby Tidnings premiumprenumeranter har tillgång till Aftonbladet och deras bilagor.

Aftonbladet och NTM har tecknat ett nytt avtal, som innebär att Vimmerby Tidnings premiumprenumeranter har tillgång till Aftonbladet och deras bilagor.

Foto: Vimmerby Tidning

Vimmerby2023-11-24 05:00

Det nya samarbetet med Aftonbladet gäller alla prenumeranter på Vimmerby Tidning som har abonnemangen Premium Total (papperstidningen), Premium Digital och Premium Digital & Helg.

På www.vimmerbytidning.se och i vår app kan ni numera läsa Aftonbladet, Sportbladet och flera av Aftonbladets olika bilagor som till exempel Fredag, Söndag, Härligt hemma, TV-bilagan och Kryss & Quiz. Den sistnämnda då självklart med digitala pyssel.

– Genom att inkludera Aftonbladets e-tidningar i det redan omfattande utbudet av e-tidningar, lokala nyhetssajter och livesport (bland annat tv-sänds Vimmerby Hockeys alla matcher) vill vi helt enkelt ge våra kunder mer. Detta premium-erbjudande ger en bred och mångsidig nyhetsupplevelse med möjlighet att följa aktuella händelser, fördjupa sig i sportvärlden och ta del av featurejournalistik, säger Marcus Gyllander, försäljningschef Konsumentaffären i NTM, koncernen som äger Vimmerby Tidning.

– Det är bara att gratulera våra prenumeranter till mer spännande läsning, säger Daniel Söderqvist, chefredaktör och ansvarig utgivare på Vimmerby Tidning.

Sedan tidigare har alla premiumprenumeranter tillgång till alla NTM:s nyhetssajter. Närmast är det vt.se i Västervik. I Östergötland corren.se, folkbladet.se, nt.se, mvt.se och kindaposten.se. Och i resten av landet är det helagotland.se på Gotland, kuriren.nu och nsd.se i Luleå, pt.se i Piteå, norran.se i Skellefteå, unt.se i Uppsala, eposten.se i Enköping, strengnastidning.se och ekuriren.se i Eskilstuna, kkuriren.se i Katrineholm och sn.se i Nyköping.

Dessa sajter får man tillgång till med samma login som på vimmerbytidning.se.

E-tidningarna hittas antingen i Vimmerby Tidnings e-tidningsapp, eller under rubriken E-tidning på vimmerbytidning.se.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!