Hon är ny chef för centrala matbutiken

Coop på Norrtullsgatan får ny tillfällig butikschef. Vimmerbybon Sara Green tar över när nuvarande chefen går på föräldraledighet.

Sara Green, 31, tillträder som ny butikschef för Coop på Nortullsgatan i Vimmerby 1 mars. "Det känns jättebra", säger hon.

Sara Green, 31, tillträder som ny butikschef för Coop på Nortullsgatan i Vimmerby 1 mars. "Det känns jättebra", säger hon.

Foto: Privat

Vimmerby2022-02-01 06:00

Förutom när hon är klädd i företagets färger är 31-åriga Sara Green inte grön i rollen som butikschef på Coop. Hon har tidigare varit chef på Netto i Hultsfred och när den omvandlades till Coopbutik hängde hon med. Efter att det blev klart att butiken på Aspedalsgatan skulle avvecklas fick hon erbjudande om att istället hoppa in på Norrtullsgatan i centrala Vimmerby. 

– De visste att jag var intresserad av nya möjligheter och kontaktade mig. Det känns jättebra och jag är taggad på en ny utmaning, samtidigt som det såklart är vemodigt att min butik i Hultsfred stängs. Jag bor dock i Vimmerby och det här blir helt perfekt för mig, säger Sara Green.

31-åringen, som tillträder tjänsten 1 mars när ordinarie chefen är föräldraledig, hoppas att hennes ledarskap ska märkas av både kunder och personal i butiken. 

– Jag kommer att bidra med min positiva inställning och hoppas att jag kan få med mig hela personalen på det tåget. Jag har mycket erfarenhet och hoppas kunna sätta min egen prägel och touch på butiken, säger hon.

undefined
"Jag har mycket erfarenhet och hoppas kunna sätta min egen prägel och touch på butiken", säger Sara Green.

De senaste åren har ruljangsen på chefer i butiken varit stor men det har Sara Green inte funderat särskilt mycket på. 

– Jag tänker inte så mycket på det utan jag tänker att jag tar mig an den här utmaningen som jag fått nu och jag tror att allting kommer att gå jättebra. Allt löser sig om man går in i det med en positiv inställning, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!