Vimmerbybo hittade knarkgömma på hundpromenad

När en person var ute och rastade hunden i Vimmerby fick hen syn på en misstänkt påse. Den visade sig innehålla cannabis.

Det var när en person var på promenad med sin hund som hen  hittade påsen som senare visade sannolikt inehålla cannabis. Arkivbild.

Det var när en person var på promenad med sin hund som hen hittade påsen som senare visade sannolikt inehålla cannabis. Arkivbild.

Foto: Alley, Ned

Vimmerby2022-05-05 11:10

Händelsen inträffade på Stångågatan i Vimmerby omkring klockan 21 på söndagskvällen. En person som var ute med sin hund hittade en påse som hen trodde innehöll narkotika. Påsen ska ha legat vid ett stuprör i anslutning till en hyresfastighet och personen som hittade den lämnade över den till polisen. 

– Polispatrullen kunde snabbt konstatera att det sannolikt rörde sig om cannabis. Det togs i beslag och kunde förverkas direkt, eftersom det inte finns någon känd gärningsman, säger Ulf Gollungberg vid polisen. 

Kvantiteten av narkotika framgår inte men det rör sig om en mindre mängd. Ärendet är rubricerat som ringa narkotikabrott. 

Den exakta mängden framgår inte men ärendet rubriceras som ringa narkotikabrott. Arkivbild.
Den exakta mängden framgår inte men ärendet rubriceras som ringa narkotikabrott. Arkivbild.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!