Vimmerbyföretag prisades av rikstäckande kedja

Vimmerbyföretaget Materialmännen prisades när färghandelskedjan Happy Homes höll sin årliga kick off på onsdagen. ”Man blir både glad och stolt”, säger MaterialMännens vd Linda Carlson.

MaterialMännens vd Linda Carlsson var både glad och stolt när företaget prisades på Happy Homes årliga konferens på onsdagen.

MaterialMännens vd Linda Carlsson var både glad och stolt när företaget prisades på Happy Homes årliga konferens på onsdagen.

Foto: Privat

Vimmerby2019-01-23 17:09

Happy Homes är en av Sveriges ledande färghandelskedjor med 90 butiker spridda över hela landet. På onsdagen höll kedjan sin stora årliga kick off och då delades också priser i olika kategorier ut. Ett av dessa, priset för ”Årets Engagemang 2018”, tilldelades byggkedjan MaterialMännen, med sitt säte i Vimmerby.

– Man blir både glad och stolt. Priset vi vann handlar om att man är en aktiv part i kedjan. Som medlem i en kedja kan man bara vara där och få allt serverat, eller så kan vara med och utveckla. Vi inom MaterialMännen vill inte vara med om den retaildöd som förutspås, utan istället vara med och påverka våra kedjors framtid och på så sätt också vår egen, säger vd Linda Carlsson.

I motiveringen till priset kunde man bland annat läsa: ”Materialmännen har på ett väldigt positivt sätt visat en vilja att utvecklas inom Happy Homes. Många inspel, många frågor, delaktighet och ett härligt driv! Tack för ett fantastiskt engagemang!”

– En jättefin motivering. Vi taggas av att man uppfattar oss som drivande – det är precis sådana vi vill vara, säger Linda Carlsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!