Vimmerbyföretag tar över Body Gym och Relax

Från och med den 1 juli tar JMC affärsutveckling över driften och utvecklingen av verksamheten Body Gym och Relax på Hotell Ronja i Vimmerby.

Jens Carlsson, Madeleine Carlsson och Johan Carlsson har länge arbetat med träning och föreningsliv. Nu väntas nya satsningar i Vimmerby.

Jens Carlsson, Madeleine Carlsson och Johan Carlsson har länge arbetat med träning och föreningsliv. Nu väntas nya satsningar i Vimmerby.

Foto: JMC Affärsutveckling

Vimmerby2022-07-04 12:08

JMC Affärsutveckling breddar nu sin verksamhet och tar över Body Gym och Relax på Hotell Ronja.

– Det känns fantastiskt, det ska bli jätteroligt, säger Jens Carlsson, delägare i JMC Affärsutveckling.

Verksamheten på Body Gym och Relax kommer att vara sig lik, men nya satsningar och förändringar väntas framåt.

– Det kommer lite spännande saker tänker vi. Vi har hållit på med träning i alla dess former, men vi har inte drivit ett gym innan. Vi tänker att vi vill nå ut till den breda massan, att kunna erbjuda andra typer av träningsmöjligheter. Vi kliver in och lyssnar av på medlemmarna idag, om vad önskemålet är och vad vi skulle kunna utveckla det med, säger Jens Carlsson.

JMC Affärsutveckling har tidigare arrangerat event med Videslätt Padel och Hotell Ronja i Vimmerby, men aldrig drivit ett eget gym.

– Det har gått fort, tills möjligheten fanns och vi pratat med Hotell Ronja. Vi har lite tankar på hur vi vill utveckla det och på vilket spår vi vill gå på. Vi kommer också från annan idrott som fotboll, golf och padel. Vi vill lyfta in det i en gymverksamhet, att träna upp kroppen för att bli stark när man utövar andra idrotter, berättar Jens Carlsson.

Jens Carlsson ser positivt på framtiden och den nya satsningen i verksamheten.

– Nu har vi möjlighet att vara lokalt förankrade för folk. Vi kan visa upp oss vad vi tycker är roligt och vad vi vill erbjuda, säger han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!