"Vimmerbys utveckling viktigast"

Hur långt har arbetet med "Vackra Vimmerby" kommit? Vad har den nyanställa handelsutvecklaren Beathe Skaate för tankar och idéer? Det, och lite till, fick medlemmarna i Vimmerby Fastighetsklubb sig till livs när man samlades till informationskväll.
- Vårt fokus ligger på att ta aktiv del i en positiv utveckling av Vimmerby. Vi hoppas självklart på ännu fler medlemmar, säger ordförande Johan Hemmingsson.

Ordförande Johan Hemmingsson, stående, hoppas att ännu fler fastighetsägare vill engagera sig i föreningen.

Ordförande Johan Hemmingsson, stående, hoppas att ännu fler fastighetsägare vill engagera sig i föreningen.

Foto:

Vimmerby2014-11-21 07:38


I våras fick Vimmerby en ny förening - Vimmerby Fastighetsklubb. En förening som fyller en viktig funktion, tycker ordförande Johan Hemmingsson.
- Vi har inte haft någon organisation för fastighetsägarna i Vimmerby tidigare. I och med att vi är en intresseförening kan vi se till att information som påverkar Vimmerbys utveckling når medlemmarna, vi kan slå vakt om fastighetsägarnas intressen och istället för att var och en tycker på sitt håll "pratar vi med en mun". Det blir mera tyngd bakom.
Vimmerbys utveckling är i allra högsta grad en intressefråga för Vimmerby Fastighetsklubb.
- Vi ska visa intresse för och ta aktiv del i Vimmerbys utveckling. Målet är att återskapa en levande handelsstad och därmed höja nivån på våra fastigheter.
Vid informationskvällen häromsistens fick medlemmarna chansen att känna den nya handelsutvecklaren Beathe Skaate på pulsen. Hennes uppdrag är av intresse för föreningen, eftersom man är med och delfinansierar tjänsten tillsammans med kommunen och Vimmerby Handel. Projektet är treårigt, med avstämning en gång årligen för diskussion om fortsättning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om