Det mångfacetterade hip hop-kollektivet Tjuvjakt från Stockholmstrakten har sedan de bildades 2012 streamats över 150 miljoner gånger på Spotify.

Förra året släppte gruppen albumet ”Pojkvän” som slog stort. Albumet innehåller bland annat megahiten ”Tårarna i halsen” som sålt platina fyra gånger om och som nominerades till ”Årets låt” i både Grammis-tävlingen och i P3 Guld.

– Smart hiphop, sköna beats och en stor portion humor. Så skulle jag beskriva deras musik, säger Christopher Novratidis, som driver Kharma.

Ni har satsat allt mer på livemusik hos er.

– Det är något som behövs och även det som drar folk. Om vi bara kör nattklubb tröttar vi ut folk. Sedan har det varit många hiphop-akter, men det är det som passar bäst här. Om vi skulle ta hit de större popartisterna skulle vi behöva höja entréavgiften till 500 spänn.

Och på lördag väntar Tjuvjakt.

– Ja, riktigt häftigt. Det är en av Sveriges allra största hiphop-akter och nog den största bokning vi haft här på Kharma. Framför allt är det den jag ser fram emot mest. Det kommer bli ett grymt tryck här inne, säger Christopher Novratidis.