Närmast har hon jobbat som arbetsledare för de mindre redaktionerna inom Vimmerby Tidning, och som skrivande reporter i flera års tid.

– Det känns spännande med en ny utmaning. Jag har varit journalist sen 2004 och det här nya jobbet innebär många nya arbetsuppgifter, säger hon.

Hon tycker det är en intressant tid i mediebranschen.

– Det händer så mycket inom journalistiken och vår redaktion är inne i en mycket stimulerande utveckling där vi nu lägger mycket krut på rörligt nyhetsmaterial, säger Jenn Hultberg.

Micael Rundberg, som tidigare var nyhetschef, saknar sitt reporterjobb och har själv valt att återgå till ett reporterjobb på tidningen.

Jenn kommer ingå i en regional redaktionsledning där det sitter flera chefer från hela vår mediaregion där även Västerviks-Tidningen ingår.

– Jenn Hultberg har verkligen visat framfötterna under omställningen av Vimmerby Tidning och hon gör ett fantastiskt jobb som arbetsledare. Nu kliver hon upp och blir närmaste chef för medarbetarna på redaktionerna inom Vimmerby Tidning samt Kinda-Posten. Det känns skitbra det här, säger Christoffer Nielsen, ansvarig utgivare för tidningarna i regionen.