Stjärnskottet ska dra de unga till parken

14-årige stjärnskottet Theoz från Linköping blir dragplåstret som ska dra de unga besökarna till Allsången i Storebroparken i sommar.

Theoz kommer till Storebroparken i sommar och framträder under Allsången.

Theoz kommer till Storebroparken i sommar och framträder under Allsången.

Foto: JOHNNY GUSTAVSSON

Vimmerby2019-05-21 19:29

På tisdagen släpptes de sista artisterna till årets upplaga av Allsången i Storebroparken som blir den 14:e i ordningen och äger rum onsdag den 24 juli. Sedan tidigare är det klart att de rutinerade artisterna Kikki Danielsson och Hasse "Kvinnaböske" Andersson kommer till Storebro. De får nu sällskap av Theoz, Per-Melkerz och popkören Joyvoice.

– Vår målgrupp är yngre ungdomar och folk i medelåldern och uppåt. Genom att boka Theoz känner vi att vi kan erbjuda något för alla åldrar nu, säger Eva Kindstrand som är ordförande för arrangören Storebro IF.

Theoz är 14 år och kommer från Linköping och har slagit igenom med sin musik på nätet. I sommar är han på turné runt om i Sverige och spelar på ett 30-tal platser.

– Vi har hört oss för bland yngre vad de vill ha och kommit fram till att Theoz passar perfekt in. Vi hade tur och kunde boka honom. Dagen innan är han i Filipstad och framträder och två dagar senare ska han spela på Piteå Dansar och Ler, säger Eva Kindstrand.

Hans mest populära låt "Het" har över åtta miljoner visningar på Youtube.

Lokala inslag finns också på programmet. Per-Melkerz med Per Sohlberg på fiol och Melker Djurstedt på gitarr och sång ska spela som har förmågan att få med sig publiken. Dessutom är det klart att popkören Joyvoice framträder.

– Joyvoice var med ifjol och kommer igen med en kör på 40-50 personer från Vimmerbytrakten. Per-Melkerz är stora i bygden och bjuder både på musik och en del humor, säger Eva Kindstrand.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!