Företagare i Ydre lär sig om kundhantering

I slutet av januari arrangerar Ydre kommun en företagardag med fokus på service mot kunder. 20 platser kommer att fyllas och en känd föreläsare kommer att närvara.

Lisa Boyero-Lindström hoppas att företagradagen den 30 januari komemr att bli bra.

Lisa Boyero-Lindström hoppas att företagradagen den 30 januari komemr att bli bra.

Foto: Max Elofsson

Ydre kommun2019-12-12 12:56

Det började med den första företagardagen som hölls i början av 2018. Då handlade det mycket om utveckling i regionen, men det är den dagen som har lett till att det den 30 januari nästa år blir ytterligare en dag med fokus mot företagarna i Ydre.

– Jag tror att det blir en toppenkväll med bra samtal och utveckling, säger Lisa Boyero-Lindström, näringslivsstrateg inom Ydre kommun.

Den här gången kommer det största fokuset att ligga på service mot kunder av alla dess slag. I onsdags var det sista dagen att lämna in en intresseanmälan och tio företag har visat intresse om att medverka. 

Totalt har de 20 platser som ska fyllas, men i och med att intresseanmälningarna inte är bindande, är det inte helt säkert att alla 20 platser fylls av företagsrepresentanter. Lisa Boyero-Lindström berättar att om inte alla platser skulle gå åt kommer personer som jobbar med service inom kommunen att ta de platserna.

– Tanken är att de på det här sättet kan lära sig mer om att fånga upp kunderna behov, men även om kroppsspråk. Vi ser det mer som ett utbildningstillfälle och jag är jätteglad att det blir av, säger Lisa Boyero-Lindström

.

Under kvällen kommer Antoni Lacinai att föreläsa om kroppsspråk och kommunikation. Han har skrivit flera böcker i ämnet och Lisa Boyero-Lindström är glad att de lyckats boka honom.

– Det känns bra och roligt att han kommer att medverka och vi alla kan nog lära oss något av honom, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!