BONDEN SÖKER FRU: Ikväll inleder Andreas jakten på kärleken

Ikväll drar elfte säsongen av TV 4-programmet, Bonde söker fru igång. En av de nio bönderna är Andreas Sjöberg på gården Bjursberg i Ydre.

Andreas Sjöberg från Ydre är en av nio bönder som ikväll börjar jakten på en fru. Foto: Lars-Göran Bexell

Andreas Sjöberg från Ydre är en av nio bönder som ikväll börjar jakten på en fru. Foto: Lars-Göran Bexell

Foto:

Ydre2016-09-28 08:00

I mitten på april presenterade TV 4 vilka årets deltagare är i tv-programmet Bonde söker fru. Av de nio utvalda bönderna kommer en från Ydre, 34-årige Andreas Sjöberg, mjölkbonde på gården Bjursberg. Nu har det blivit skarpt läge för jakten på kärleken när programmet drar igång ikväll.

När vår tidning träffade Andreas i våras svarade han så här på vem drömkvinnan är för honom:

– Det är egentligen svårt att svara på, men hon ska klara av att leva med mig och ha humor och självdistans. En viktig sak är även att hon ska dela mina värderingar och kanske framförallt gilla lantbruk.

Programledare Linda Lindorff avslöjade i början av veckan att det är en förändring i programmet jämfört med tidigare år.

– Tittarna kommer att kunna följa alla bönders jakt. Fyra av bönderna får man följa i tv-programmet och resterande fem bönder kommer att uppdatera hur deras kärlekssaga går genom att de själva dokumenterar sin sommar. Det kommer man att kunna titta på Tv4 Play.

En av de fem bönderna är Andreas Sjöberg som med andra ord inte kommer att vara med i tv-programmet, utan här får man hålla sig uppdaterad genom Tv4 Play.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om