"Blir inte bättre än så här"

Kisasonen Kjell Gustavsson och hans Rythm & Blues Orchestra bjöd på en minnesvärd spelning när de intog ett fullsatt Café Columbia under fredagskvällen. En sprakande rivstart av sommarens musikpubar.

16 juni 2018 18:41

Med cafébyggnadens röda knutar i kombination med den inramande växligheten är bakgården på Café Columbia en av Kisas många sommaridyller. Det var här som konsertbesökarna samlades, med mat, dryck och trevligt sällskap, medan Kjell Gustavsson Rythm & Blues Orchestra gjorde sig redo inför sommarens första och enda Kindaspelning för det ansedda Stockholmsbandet.

– Det är alltid kul att komma hem till Kisa och här vid Café Columbia är det ju himla trevligt. Det är gemytligt, en bra stämning och människorna som är här gillar musiken, säger Kisasonen och trummisen Kjell Gustavsson strax innan konsertens start.

Totalt har konstellationen gett ut fem album med egetskrivet material och det stjätte är på gång till hösten. Frontmannen själv har många projekt i rullning, med artister som The Boppers och Peter Johansson. Dessutom kan Kindaborna ta del av hans musikaliska talang vid ytterligare ett tillfälle i sommar, nämligen på Kisaallsången, där han är en del av Husbandet.

– Det kan inte bli bättre än så här. Konserten var väldigt lyckad och kvällen var magisk. Från första till sista stund hängde publiken med och dansade till musiken och om den här konserten sätter tonen för resten av sommaren kommer det bli hur bra som helst, säger Maria Lindgren som gör sin sista sommar som arrendator för det anrika Kisacaféet, men hon hoppas kunna fortsätta med kulturarrangemang även i fortsättningen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Dennis Petersson