Femte raka segern: "Stabil insats"

Gullringens GoIF tog femte raka segern och är i bra form inför det kommande (?) kvalet. "Det ska mycket till om vi ska gå om Tranås och vinna serien", säger tränaren Daniel Ohlsson efter 3–0-vinsten.

Het. Rasmus Stahlin gjorde två mål och stod för en assist när Gullringen vann med 3-0.

Fotboll2018-09-22 17:22

Om Gullringen tog en klar och rättvis seger borta mot Mullsjö, så hade serieledande Tranås det betydligt tuffare mot Ölmstad.

– De vann med 3–1, men de låg tydligen under med 0–1 tio minuter före slutet. Klart att det känns lite surt att de inte tappade poäng där, fortsätter Ohlsson.

Han kunde dock glädja sig åt att Gullringen vann igen – och gjorde det på ett övertygande sätt. Inte minst i den andra halvleken spelade gulsvart bra.

– Vi fick en bra start, då Stahlin (Rasmus) nickade in ett fint inlägg från Anton Palmér. Sedan var Mullsjö nära att kvittera och hade ett par vassa chanser.

Gullringens målvakt Marcin Muszka höll ändå sitt mål fritt från påhälsning. När Rasmus Stahlin satte 0–2 tidigt i den andra halvleken kändes matchen mer eller mindre avgjord. Allra helst då Mullsjö fick en spelare utvisad i slutet av den första halvleken.

Rasmus Bexell ordnade slutresultatet 0–3 efter framspelning från Stahlin.

– Vi gör det bra och kan inte begära så mycket mer.

När två matcher återstår har Gullringen fem poäng upp till Tranås.

– Det ska mycket till för att Tranås ska tappa det här.

0–3

Mullsjö-Gullringen

Division 4 Målen: 0–1: Rasmus Stahlin (Anton Palmér), 0–2 Rasmus Stahlin, 0–3 Rasmus Bexell (Rasmus Stahlin).