Sex mål av Dahl – tredje raka segern för Virserum

Virserum SGF har inlett säsongen strålande. I helgens bortamatch tog laget sin tredje raka seger när Diö GoIF besegrades med hela 11–0.

Simon Dahl gjorde hela åtta poäng i segermatchen mot Diö GOIF.

Ishockey2018-10-07 21:05

Virserum har stått för en fin säsongsinledning och innehar förstaplatsen i tabellen på maximala nio poäng. I helgen kom lagets tredje raka seger när man krossade tabelljumbon DiöGOIF. Virserum hade redan efter sex spelade minuter gjort hela tre mål på hemmamålvakten, och efter två spelade perioder var ställningen 6–0 efter målkalas signerat Simon Dahl. Den starke forwarden har stått för smått osannolika 12 poäng på sina två första matcher i Virserumströjan. I helgens möte behövde han inte mer än 29 sekunder på sig innan första målet kom, vilket han sedan följde upp med ytterligare fem fullträffar.

Diö Goif–VSGF 0–11

Hockeytrean Målskyttar Virserum: Simon Dahl 6, Jesper Jansson 2, Jim Nordh 1, Andreas Lundgren 1, John Höggren 1