Bitter förlust: ”Så jäkla tungt”

Hon gjorde visserligen mål, men det räckte inte till poäng. ”Vi gör ingen bra match idag”, säger Nathalie Johansson efter uddamålsförlusten (2–1) mot Nittorp.

Nathalie Johansson var för ensam på topp i matchen mot Nittorp. Arkivbild.

Fotboll2019-04-19 17:56

Vimmerbys stjärnspelare var precis som alla andra VIF-spelare mycket besviken efteråt. Besviken på resultatet, besviken på insatsen.

– Jag vet inte riktigt vad jag säga… men så jäkla tungt. Det kändes bra innan.

VIF började annars den här matchen piggt. Nathalie Johansson var inblandad i en hel del framåt – första 10-15 minuterna. Sedan tog det stopp.

– Jag kände mig lost och ensam på topp, menar VIF-anfallaren och suckar.

Nathalie Johansson fick se Nittorp göra både 1–0 och 2–0. Vimmerby tappade allting efter den pigga inledningen.

I slutet av halvleken fick VIF en biljett in i matchen igen, då laget fick straff sedan ”Natta” blivit fälld innanför straffområdet.

Straffen satte måldrottningen säkert fram till 2–1.

Där tog det roliga slut. Vimmerby hade svårt att skapa farliga lägen, förutom jättechansen i slutdelen av matchen. Nathalie Johansson sköt en frispark, som Nittorps målvakt tippade i ribban.

– Ja… det var synd att inte den gick in. Det var nära. Surt. Nu måste vi försöka hitta tillbaka till vårt spel igen.