Smakfull PRO-tradition håller i sig

Den traditionella vårlunchen är en riktig smaklig tradition hos Hultsfred Vena PRO.

Så snart det bjöds till bords växte kön till rena rama Ullaredsmåtten. Köttbullarnas dragningskraft är vida omtalad.

Så snart det bjöds till bords växte kön till rena rama Ullaredsmåtten. Köttbullarnas dragningskraft är vida omtalad.

Foto: OLOF CARLSON

Vena2019-04-25 20:30

Och som traditionen bjuder dukades det upp ett riktigt innehållsrikt smörgåsbord i Vena Bygdegård. Ett 90-tal medlemmar lät sig väl smaka av köttbullar, prinskorvar, omeletter och sillar på både längden och tvären.

Och alltihop hemlagat. In i minsta detalj.

– Jag allt utom prinskorven förstås, den har vi köpt färdig, säger ordförande Lena Hasting.

I övrigt hade föreningens egna kockar kokat ihop alla de klassiska smörgåsbordsrätterna. Ja till och med brödet var hemmabakat. När dessutom matgästernas aptit var på topp, med det raskt tabberas på faten. Men vad gjorde det, det var bara att bära in mer mat.

Efter maten ställdes välfyllda påskägg fram.

Något att smaska på, medan fotografen Leif Sylvan från Ankarsrum visade sina bilder från en resa till Azorerna. En resa är besökarna mer än gärna följde med. I varje fall i tanken. Många av dem reser inte så mycket numera, så för dem var det spännande att få se bilderna.

Dessutom blev det en hel del lotterier och annat spännande under eftermiddagens lopp.

Ett drygt 90-tal gäster lät sig väl smaka av det hemalagade smörgåsbordets alla läckerheter.
Ett drygt 90-tal gäster lät sig väl smaka av det hemalagade smörgåsbordets alla läckerheter.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!