Vilken makalös vändning

Rimforsa IF tog en hyperviktig seger borta mot IFK Motala FK under tisdagskvällen. Arvid Borell stod för två av målen i 4–2-segern.

Rimforsa vände i sista kvarten mot Motala.

Fotboll2019-06-05 00:04

RIF inledde målskyttet i matchen via Tobias Lundh. Men tappade sedan till underläge, 1–2.

Med kvarten kvar att spela inleddes vändningen. Simon Thorn kvitterade till 2–2, och sju minuter senare fick Motala en man utvisad och straffspark emot sig.

Då inleddes "Borell-show". Arvid Borell sköt in straffen i 83:e minuten, tre minuter senare ådrog han sig en varning och i matchminut 88 satte han spiken i kistan med sitt 4–2-mål.

Det innebär att Borell nu intar en tredjeplats i skytteligan med sina sju mål. Noterbart är att Rimforsa som lag bara gjort 13.

I och med detta resultat avancerar Rimforsa upp i tabellen från en elfte plats till en sjundeplacering.