Vilka tog plats i elvan den här veckan? Här är de elva spelare som vi valde.

Kristoffer Oskarsson i HM IS

Fotboll2019-06-12 06:50

Målvakt:

Fredrik Ströberg, Storebro:

Var fullständigt makalöst bra i derbyt mot Djursdala. Utan hans storspel hade SIF förlorat med ett par mål. Stod för några helt otroliga räddningar.

Backar:

Magnus Pettersson, IFK Tuna

”Terriern” Magnus Pettersson har stått för ett par starka insatser i Tuna nu. Mot Gullringen var han mycket bra, likadant mot IFK Västervik. Han är snabb, brytsäker och lägger inga fingrar emellan

Emil Pettersson, Frödinge/Brantestad:

FBSK går mot sin bästa säsong på länge. I derbyt mot BoIF blev det uddamålsseger. Emil Pettersson var bäst i Frödinge och är viktig för laget med sin snabbhet och intensiva spelstil.

Ted Åström Åberg, IFK Tuna:

Var fullständigt lysande mot Gullringen. Han stod i en egen klass på Tunhamra då. Skadefri är han kanske traktens allra bästa spelare.

Mittfält:

Jens Lidesjö, Boston

Gjorde en stark match på Bostons mittfält mot Gunnebo. Jens var säker i passningsspelet, löpte enormt mycket och satte också det viktiga 3-1-målet.

Amel Komina, Vimmerby:

VIF hittar sätt att vinna jämna matcher – för tredje gången i rad. Mot Skärblacka var mittfältaren Amel Komina på härligt spelhumör. Är briljant när han vänder upp med boll med ryggen mot motståndarmålet.

Sebastian Strömbom, Hultsfred

HFK har det jobbigt i bottenskiktet i division fyra-fotbollen. Mot IFK Västervik föll laget med uddamålet. Sebastian Strömbom var energisk och sprang som vanligt väldigt mycket i HFK.

Kristoffer Oskarsson, HM IS:

Gjorde ett av målen i vinsten mot Fårbo. Men det var mycket mer än så. Oskarsson var rörlig och mycket delaktig i den här matchen.

Anfall:

Rasmus Samuelsson, HM IS

HM IS tog en viktig och klar seger mot Fårbo. 4–0 var i klart underkant. Målskytten Rasmus Samuelsson visade vägen med sitt 1–0-mål. Han gjorde ytterigare ett mål i matchen.

Arvid Borell, Rimforsa:

Borell hade inför tisdagens match mot Vadstena, gjort mer än hälften av Rimforsas mål den här säsongen. I den viktiga segern mot IFK Motala avgjorde han med två sena mål.

Mohammad Jafr, Vimmerby:

Kom in i paus borta mot Skärblacka och satte minst sagt avtryck i matchen. Satte avgörande 3–2 och 4–2 i slutet. Låg också bakom Vimmerbys ledningsmål till 2–1 i början av den andra halvleken.