"Det har varit en riktigt bra sommar"

Under fredagen var det stor final av sommarens Levande torg i Kisa och det var Handlarna som stod för programmet med körsång, dansbandsmusik och en och en annan fräckis.

2 augusti 2019 17:17

Sommarens sista Levande Torg blev även det mest välbesökta. Det var Kisas handlare som stod för programmet och först ut var Gudrun Hansen som inte bara var konferencier under dagen, nej hon skötte sig även bra i sitt paradnummer Gullan Karlsson och här fick många av Kindas profiler sig en slänga. Men Signe med cykeln fick stanna hemma.

– Jo, ni förstår, Gullan och Signe kommer inte riktigt överens, sa Gudrid.

Johan Isaxon är butikschef på Sandströms Mode:

– Det var varit en riktigt bra sommar, även om vi försäljningsmässigt inte når upp till förra årets sommar som var toppen. Sommarens tre månader betyder mycket för hela året försäljningsmässigt och vi har trogna Kindabor och sommargäster som kommer till oss. Sammanfattningsvis kan man säga att sommaren är lite som julafton för oss.

Leif Johansson, köpman på Hemköp, säger så här:

– Vi ökar ordentligt på sommaren och det gör att vi kan utveckla vår verksamhet.

Gudrid Hansen intervjuade två representanter från Kisas handel, en ny och en etablerad. Det var Karin Asmus-Herke som driver Café Columbia sedan i maj i år och Per Svenson Borrud som haft Pelles Photo sedan i början av 1980-talet.

Fred Johansson bjöd på visar av bland annat Kisa-profilen Gustav Nilsson. Både dansbandsvänligt och visor av Astrid Lindgren bjöd Katarina och Leo på. Alve Gustafsson gladde publiken med dragspel och sång och årets sista Levande torg avslutades med sång av Ellen Isaxon.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Lars-Göran Bexell