Tränaren om Kulusevski: "Inte varit skarp"

Dejan Kulusevskis Juventus tappade poäng när man spelade 1–1 mot tabelltolvan Benevento.

Juventus och Dejan Kulusevski hade en tuff kväll. Arkivbild.

Fotboll2020-11-28 20:10

Alvaro Morata gav "Juve" ledningen i den 21:a minuten men på tilläggstid i första halvlek kom kvitteringen. Gaetano Letizia skickade in en dåligt rensad boll och såg till att lagen fick gå till pausvila i lika läge.

I den 63:e minuten byttes Dejan Kulusevski in. Men svensken kunde inte hjälpa sitt Juventus. I stället avslutade han matchen med att bränna ett fint läge i den 92:a minuten.

Efter matchen förklarade tränaren Andrea Pirlo varför svensken inte startade.

– Han är en ung spelare, han kan inte spela varje match. Låt oss inte glömma också att det är skillnad på att spela i Parma mot hur det är i Juventus. Det är en helt annan nivå av ansvar, säger Pirlo enligt Football Italia.

– Han har inte varit skarp i de senaste matcherna. Men det är en process att växa.

Med sju tilläggsminuter till godo hade Juventus rejäl press och chansen att göra ett segermål, men Benevento stod emot och det blev delad pott.

Cristiano Ronaldo vilades och fanns inte med i truppen till dagens match.