Äntligen fick HFK jubla över en seger igen

Det var längesedan sist. Men på lördagen fick Hultsfred FK återigen vinna en match i fyran när laget besegrade Höreda med 2-0 på Knektavallen.

John Svensson och HFK fick äntligen jubla över en seger igen.

Fotboll2019-09-21 20:18

Segern mot Höreda är HFK:s blott andra under den här säsongen. Det började också bra för HFK när Selatin Shaljani sköt 1-0 i den 22:a minuten. Fler chanser fanns, men 1-0 stod sig första halvlek ut. I den andra hade HFK fortsatt bra kontroll på spelet och kunde också avgöra matchen när John Svensson gjorde 2-0.
­– Jag tycker att det såg rätt bra ut. Stundtals hade vi ganska fina kombinationer. Och framförallt var det kul att ta en seger igen. Det är skönt att kunna avsluta säsongen med ett lite bra minne, säger assisterande HFK-tränaren Alexander Sundqvist.

Sundqvist ville ge hela laget plusbetyg för insatsen.