Barcelonas tapp i titelstriden

Bara 2–2 mot Celta Vigo. Det betyder att Barcelona tappade viktiga poäng i kampen om totalsegern i den spanska ligafotbollen.

Lionel Messi var inte nöjd över att tappa poäng mot Celta Vigo.

Sport2020-06-27 19:10

"Barça" hade 2–1 med två minuter kvar, men överrumplades av en frispark signerad Iago Aspas, Celta Vigos glödhete målskytt som säkert skickade in bollen vid ena stolproten.

Innan dess hade firma Lionel Messi/Luis Suárez haft uppvisning med dubbla mål, båda av Suárez.

Uruguayanen nickade först in en delikat frispark från Messi till 1–0 i den 20:e minuten. Sedan, vid ställningen 1–1, hittade samma duo varandra via väggspel i straffområdet.