Sportprofilernas hopp om bättre väder: "Vore trevligt"

Vi ställde två frågor till de lokala sportprofilerna om hur deras sommar ser ut. 1) Har du något inplanerat? 2) Vad ser du mest fram emot? Här har ni svaren!

Vimmerby Hockeys Anton Carlsson, har satt sin röst på Spanien i EM.

Vimmerby Hockeys Anton Carlsson, har satt sin röst på Spanien i EM.

Foto: Meijer Media

Sport2024-07-07 12:00

Melker Johansson, Gullringens GOIF:

1) Jag satsar på att inte anstränga mig för mycket och titta på de sista matcherna i EM. Förhoppningsvis blir det bättre väder, så jag kan fortsätta njuta av Jamal Musialas fina spel i det tyska landslaget.

2) Ta en "GT" med några kompisar samtidigt som vi kollar på EM vore riktigt kul att hinna med, innan semestern tar slut. Annars ser jag fram emot bättre väder eftersom det inte har varit jättesoligt de senaste dagarna. Det vore perfekt med bättre väder så man slipper sitta inomhus och ha tråkigt.

Joakim Storm, Vimmerby IF:

1) Det blir en ganska lugn sommar för mig. Jag kommer spela en del golf med lagkamraterna och försöka njuta en den svenska sommaren. Innan min semester började, så var jag på Öland och firade midsommar med mina vänner.

2) Sola, bada och slappna av. Det är vad jag mest ser fram emot. Sen hoppas jag hinna med några spontana resor och på bättre väder.

undefined
Midsommar spenderade Joakim Storm på Öland. Nu blir det att ta det lugnt inför höstsäsongen.

Anton Carlsson, Vimmerby Hockey:

1) Det blir några utflykter runt om i Sverige. Just nu är Öland planerad och förhoppningsvis håller vädret måttet så man kan bada i havet. Sen var jag även i Leksand på Gropen, där de arrangerar en stor festival under midsommar. Man kan dansa runt en stor midsommarstång och njuta av alla trevligheter de erbjuder.

2) Att äntligen få vila lita och njuta av sin ledighet, är något jag verkligen ser fram emot. Sen blir det såklart roligt att spendera tid med familjen och kanske lite solande, om vädret tillåter. Den 14 Juli så spelas EM-finalen, den längtar jag till och har min röst på Spanien. De har sett riktigt bra ut under hela turneringen.

Louise Andersson, FBSK dam:

1) Det blir en resa ner till Blekinge med min sambo Robin Blomberg och hans familj. Vi ska bo i en stuga som vi har fått låna av en familjevän. Sen ska jag på konsert i Kalmar. Jag gav en kompis biljetter till Benjamin Ingrosso i julklapp, så det ska vi två göra tillsammans.

2) Att vara hemma och grilla ser jag fram emot. Något bad på kvällen lär det också bli nu när det är sommar. Det vore såklart trevligt att ta en eller två drinkar på en av uteserveringarna i Vimmerby. Sen håller ju EM på. Jag tänker kolla på Spaniens resterande matcher och hoppas de vinner turneringen. En av mina kompisars föräldrar är från Spanien, det är därför jag hejar på de.

undefined
Louise Andersson som spelar i FBSK:s damlag, ska till Kalmar för att se på Benjamin Ingrosso.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!