Betyg: De var bäst i Dackarnas kross

Dackarna stod för en fin insats och tog en storseger (55–34) i hemmapremiären mot Piraterna från Motala. Här är hemmaförarna vi tyckte var bäst.

Frederik Jakobsen körde bra för Dackarna.

Frederik Jakobsen körde bra för Dackarna.

Foto: Magnus Strömsten

Speedway2020-08-13 21:35

3 stjärnor: Jacob Thorssell

Ja, vad ska man säga? Thorssell vann alla sina fem heat och var den klarast lysande stjärnan på Skrotfrag Arena. Var blixtsnabb i starterna hela tiden (lite för snabb en gång) och höll alltid resten bakom sig. Här har Dackarna en riktig klassförare. 

2 stjärnor: Joel Kling

Många som kunde fått två stjärnor, men Kling får dem för att ha revanscherat sig efter den senaste matchen mot Vetlanda. Hade ett helt annat självförtroende nu mot Piraterna och verkade trivas väldigt bra på sin hemmaoval. Förutom den lilla kraschen i sitt första heat blev det sedan alltid antingen en första- eller andraplats i heaten. 

1 stjärna: Frederik Jakobsen

Dansken fick också visa vilka fina kvaliteter han besitter och landade till slut på 11+2 poäng. Hade en liten olycka när Piraternas Peter Kildemand krokade i honom och det kunde slutat värre än det gjorde. Jakobsen kom tillbaka efter det och klarade sig utan några allvarliga skador.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!