Betygen: De var bäst i FBSK när de vann kvalet

Frödinge-Brantestad är åter klart för division två. Laget säkrade biljetten genom att vinna sista kvalmatchen mot Gnosjö med 4-1. Många var bra i FBSK. De här tyckte vi var bäst.

FBSK firar ett av målen mot Gnosjö.

Fotboll2020-10-18 16:30

4 stjärnor: Amanda Sundberg

Inledde som hela laget lite försiktigt, sen jäklar...Den rutinerade inre mittfältaren växte ut till en jätte på mitten. Amanda vann allt i huvudspelet, låg hela tiden rätt i position och var dominant i duellspelet. Klockren insats.

3 stjärnor: Louise Andersson

Jobbade och slet hårt i den första halvleken, utan att få ut så mycket av sitt spel då. Efter paus hände det desto mer. Gnosjö hade fullt upp med att freda sig mot den tuffa anfallaren och hennes förmåga att skapa chanser. Andersson satte både 2–1 och 4–1.

2 stjärnor: Linn Uhre

Satte snyggt kvitteringen till 1–1 i slutet av den första halvleken och var högst inblandad i Frödinges andra och tredje mål. Snabb och påhittig i offensiven.

1 stjärna: Hanna Nilsson

Är i mångt och mycket lagets motor – tillsammans då med Sundberg på det centrala mittfältet. Manade på sitt lag och hade bra energi i sitt spel. Satte 3–1-målet bombsäkert i nättaket.