BETYGEN: Trion som var bäst när VH förlorade tungt

Det blev en sur och tung 2–1-förlust för Vimmerby Hockey borta mot Huddinge. Här är de tre spelarna som vi tyckte var bäst i bortalaget.

Foto: Arkivbild

Ishockey2021-01-13 21:16

3 stjärnor: Gustav Bågenvik

Fick chansen i kassen – och gjorde verkligen en bra match. Vi minns framför allt hans storspel i den andra perioden, där Huddinge tryckte på rejält och avlossade flera bra skott. Han stod nästan emot allt. Jonasons skott i slutsekunderna av perioden slank in mellan benen, men där ska målvakten inte lastas. Huddinges 2–1-mål hade han sedan ingen chans på. Den singlade in över honom efter ett ihopslag. Överlag en fin insats av målvakten. 

2 stjärnor: Mathias Wigley

Släkten är värst. Wigley slog till mot sin moderklubb och gav VH ledningen med ett rappt och hårt skott i början av den första perioden. Han var aktiv under hela matchen och gjorde vad han kunde. Hade ett par bra lägen men lyckades inte få utdelning fler gånger. Bra arbetsinsats, som vanligt. 

1 stjärna: Anton Carlsson

Ingen jättematch av kaptenen, men är kanske den enda utöver Bågenvik och Wigley som får godkänt för sin insats. Slet, kämpade och försökte under hela matchen. Defensivt gör han stor, stor nytta i VH. Saknades lite offensiv spets mot Huddinge. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!