Veckans idrottare: "Har verkligen fått en fin start"

Flera lokala idrottare stod för fina prestationer under veckan som gick. Här har vi plockat ut de fem bästa.

Kosovare Asllani spelade en avgörande roll i klassikermötet mellan Milan och Juventus.

Kosovare Asllani spelade en avgörande roll i klassikermötet mellan Milan och Juventus.

Foto: Bildbyrån

Sport2022-10-24 16:00

1) VICTOR KARLSSON, Vimmerby MS:

Krönte säsongen med att vinna Superfinalen i Sydsvenska Rallycupen. Han vann därmed rubbet i sin klass efter att ha varit snabbast i samtliga sex deltävlingar under säsongen. Järnforsenkillen visar en talang utöver det vanliga bakom ratten och skulle vara intressant att se i en ännu slagkraftigare bil i framtiden.

2) KOSOVARE ASLLANI, AC Milan:

Klassikermöte mot Juventus. Då slog Vimmerbydottern till med två mål och låg bakom 4–3-segern. "Kosse" har verkligen fått en fin start på äventyret i Milano, efter att hon anslutit till klubben från Real Madrid. 

3) PETTER MELKERSSON, Rimforsa IF:

Med fyra av målen för Rimforsa i segern med 10–5 borta mot IBF Norrköping B spelade Petter Melkersson en avgörande roll. Med nio poäng totalt på två matcher så här långt ser han ut att kunna bli lagets nye poängkung.

4) DENNIS HÄLL, VARTA BK: 

När Varta mötte Olofström hemma i Vimmerbyhallen i helgen bjöds det på en riktig rysare. Varta lyckades till slut avgöra och vinna med 12–8. Mycket tack vare Dennis Häll som bidrog med 923 poäng och satte dit strajkarna när det behövdes som mest.

5) EMMY KARLSSON, Vimmerby IBK:

VIBK kämpade och slet, men fick till slut ge sig mot en bättre motståndare i förlustmatchen med 4–1 hemma mot SSG i helgen. Bäst inställning av alla i hemmalaget visade Emmy Karlsson som bara öste på trots underläge och visade att laget inte tänkte ge sig.

Emmy Karlsson gjorde det bra i Vimmerby IBK.
Emmy Karlsson gjorde det bra i Vimmerby IBK.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om