Gais nollat i Borås: "Blev fega"

Tre insläppta mål och noll gjorda. Gais hade en tung dag borta mot Norrby i superettanfotbollen.

Richard Yarsuvat, till vänster, och hans Gais föll tungt i superettan. Arkivbild.

Sport2020-06-21 17:30

0–0 i paus blev 3–0 till hemmalaget efter att Dardan Rexhepi klivit fram med dubbla fullträffar inom loppet av fyra minuter i andra halvlek. Innan dess satte Alen Krasnici 1–0 i början av andra.

Ytterligare en smäll för Gais var att mittfältaren Boris Lumbana tvingades kliva av skadad i den 27:e minuten.

– Vi blev tillbakatryckta. De hade mycket boll och det blev mycket springa för oss. Vi blev fega och tappade mycket när Boris gick ut, sade Richard Yarsuvat till Dplay enligt Göteborgs-Posten.

Det var Gais första förlust för säsongen efter premiärsegern, 1–0, hemma mot Jönköpings Södra.

Nykomlingsmötet mellan Umeå och Akropolis slutade 0–0.