Här är Kisa BK:s senaste nyförvärv: "Vill spela boll"

Kisa BK fortsätter att fylla på och förstärka sin trupp inför återkomsten till division 4. Nästa spelare in är 20-årige Philip Wahl. "Kisa har ett mål med vart de vill komma", förklarar han när han ger sin syn på klubbvalet.

Philip Wahl är klar för Kisa BK.

Philip Wahl är klar för Kisa BK.

Foto: Michael Nordin

Fotboll2020-10-19 18:31

Den offensive mittfältaren Philip Wahl må vara ung, men han har en del bakom sig. Linköpingsbon blev uttagen till elitlägret i Halmstad som ung och började sedan på fotbollsgymnasiet i Norrköping. Då kom olyckan. 

– Jag drog korsbandet första gången när jag var 16 år och spelade i IFK (Norrköping), säger Wahl.

Första gången...?

– Ja, haha. Jag kom tillbaka från den och spelade tio matcher. Sen drog jag det igen. Då valde jag att flytta hem istället (Linköping) och rehaba här. 

Wahl spelade i division 3 med Malmslätts AIK förra säsongen.

– Det gick helt okej för min del men det är en tuff serie. Vi åkte ur till slut, så nu kommer jag att få möta dem nästa säsong, berättar han och syftar på att han skrivit på för Kisa BK. 

Efter att ha provtränat med KBK så bestämde han sig. Mittfältaren presenterades under måndagen. 

– Det är mestadels för deras (Kisa BK:s) visioner och deras fina anläggning. Jag gillar hur de ser på framtiden och de har ett mål med vart de vill komma, att de vill uppåt, förklarar Wahl och fortsätter:

– Egentligen tänkte jag varva ner och spela i typ "femman" med vännerna. Men sen lät Kisa intressant och jag kan känna att den här målmedvetenheten har saknats i lagen jag spelat i innan. Sen så är det väldigt bra kvalitet på spelarna och man märker att de vill spela boll. Det är inte bara "långa bollar på Bengt". 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!