LISTAN: De här fem idrottarna sticker ut

Då var det dags att blicka tillbaka till förra veckan och utse de fem idrottare som vi tycker stack ut mest.

Här är fyra av dem som tar plats som "Veckans idrottare". Ni ser Anton Carlsson, Ahmed Tarabeih, Jonas Karlsson och Wilma Djurstedt.

Här är fyra av dem som tar plats som "Veckans idrottare". Ni ser Anton Carlsson, Ahmed Tarabeih, Jonas Karlsson och Wilma Djurstedt.

Foto: Arkiv

Sport2022-02-21 12:15

1. ANTON CARLSSON, Vimmerby Hockey

Kommentar: Den snabbe forwarden har verkligen hittat rätt med Jakob Karlsson och Todd Winder. Det syns både i spelet och i målfabrikationen. Mot Dalen satte han två mål och följde upp det med två nya i vinsten mot serieledande Nybro. Där prickade han in segermålet, två sekunder före slutsignalen. Anton Carlsson var också en av få bra VH-spelare mot Mariestad i helgen.

2. FRIDA SETHSSON/DANIEL STEFANSSON, VBK

Kommentar: Vimmerby BK är i form. Det nykomponerade paret Frida Sethsson och Daniel Stefansson likaså. I matchen mot Nobel hade de en nyckelroll när VBK tog en superviktig tvåpoängare i jakten på nytt allsvenskt kontrakt. Banparet var också bäst individuellt där Stefansson slog 899 och Sethsson 884.

undefined
Jonas Karlsson gjorde fyra mål mot Linköping Ungdom.

3. JONAS KARLSSON, Rimforsa IF

Kommentar: Rimforsa tog som väntat en behändig seger mot Linköping IBK Ungdom. Segersiffrorna talade sitt tydliga språk, 13–3. Flera spelare stack ut hos de svartvita, där vi fastnade för Jonas Karlsson. Han stod för fyra mål och en målgivande passning. 

undefined
Ahmed Tarabeih var pigg på högerkanten i sin debutmatch för VIF.

4. AHMED TARABEIH, Vimmerby IF

Kommentar: Nyförvärvet var en av många pigga och bra spelare i VIF-premiären mot Södra Vi i helgen. Den hårt arbetande ytterbacken gjorde ett av målen i 6–0-segern. Har potential att bli lagets ledande spelare den här säsongen. 

undefined
Wilma Djurstedt gjorde det bra mot serieledande Olofström.

5. WILMA DJURSTEDT, Vimmerby IBK

Kommentar: Hon släppte visserligen åtta mål bakom sig, men var lagets bästa spelare mot serieledande Olofström. Djurstedt hyllades stort av tränaren Micael Nilsson efteråt. 

Anton Carlsson var framträdande i VH den gångna veckan.
Anton Carlsson var framträdande i VH den gångna veckan.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!