Haris & Erik: hoten mot IFK Tuna

Den ene har 4+1 på poängkontot, den andre har 3+2. Tillsammans har Erik Ståhlgren och Haris Dreco varit en giftig anfallsduo för Gullringens GoIF så här långt. Nu ska de se till att fixa nya mål i derbyt mot IFK Tuna.

Vasst anfallspar. Erik Ståhlgren och Haris Dreco har hittat varandra på topp i Gullringens GoIF.

Vasst anfallspar. Erik Ståhlgren och Haris Dreco har hittat varandra på topp i Gullringens GoIF.

Foto: Privat

Fotboll2020-08-14 18:30

De hittar varandra bra, Haris & Erik. När man ser dem spela tillsammans, så kan man lätt tro att de lirat ihop i flera år. Så är inte alls fallet. De är ett nykomponerat anfallspar den här säsongen – och båda kommer från Hultsfreds kommun. Ståhlgren från Silverdalen och Dreco från Hultsfred. 

– Det är kanske därför vi passar så bra ihop, säger Erik Ståhlgren och garvar. 

Något han har haft anledning att göra en längre tid. Gullringen är med i toppen av serien efter två segrar och en oavgjord. Själv har han snickrat ihop fyra mål på tre seriematcher. 

– Det har gått bra, både för mig och för laget, säger 24-åringen som närmast kommer från en sejour i division tre-klubben Högsby. 

Haris Dreco:

– Det känns som att vi läser av varandra på ett bra sätt. Jag kanske är mer av en bollmottagare, medan Erik går mer i djupet. 

Haris har gjort tre mål, varav två i den senaste 2-2-matchen mot Stensjön. 

Nu väntar IFK Tuna på lördag. 

– Jag har aldrig mött dem på seniornivå. Vi får se upp för deras offensiv, med bröderna Carlsson (Anton och Martin) och Gustavo Borges. Är de på rätt humör kan de vinna matcher på egen hand. Och så har de Filip Ingemarsson också, säger Erik Ståhlgren.                                                                                                                                                                                                            

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!