Lyckad tävlingshelg på golfbanan och i padelhallarna

Det blev en fullspäckad helg med padel på fredagen och lördagen och golf på söndagen som lockade många. De vann sina respektive klasser på de två olika eventen. "En grym helg", säger Johan Carlsson på JMC.

Magnus Karlsson och Ola Falk firar segern i JMC pride padel som avgjordes under lördagen.

Magnus Karlsson och Ola Falk firar segern i JMC pride padel som avgjordes under lördagen.

Foto: Privat

Sport2023-08-27 17:47

JMC Pride i padel avgjordes mellan fredagen och lördagen med spel på Videslätt, Vimmerby och Hultsfred Padel. Det var ett 40-tal deltagare anmälda som tävlade i par i fyra olika klasser. Sedan på söndagen tog sig 60 personer ut till Tobo Golfklubb för att spela JMC Open. 

undefined
Ute på golfbanan var det 60 deltagare anmälda till JMC Open.

Helgen har innehållit stora mängder regn men på söndagen när golftävlingen skulle avgöras sprack himlen upp och bjöd på fint sensommarväder. Det gjorde att förutsättningarna var toppen ute på banan. Här är alla vinnare från helgens golf- och padeltävlingen.

Segrarna från JMC Pride padel:

Klass grön Sara Sköld och Emil Hansson, klass blå Johan Strömqvist och André Karlsson, klass röd  Magnus Karlsson och Ola Falk, klass gul Sixten Hamelin och Johan Sethsson.

Segrarna från JMC Open:

Scratch Robert Karlsson på 74 slag, klass A Leif Carlsson 74 slag, klass B Torbjörn Allvin 70 slag, damklassen Lena Dahlberg på 68 slag.

Johan Carlsson på JMC var mycket nöjd över helgen och att det var så många som var anmälda. 

– En intensiv helg med mycket padel fredag och lördag med en riktigt bra after padel på Videslätt med god mat, dryck och trevliga människor. Söndagen fortsatte vi på tävlingsspåret med JMC Open. Riktigt bra dag med fint väder och en strålande bana. För att summera en grym helg, säger Johan Carlsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!