Lista: De är veckans bästa idrottare

Då var det dags för listan med veckans bästa idrottare igen. Här är en härlig blandning av idrottare som stack ut.

Christoffer Rasch är en av Vimmerby Hockeys bästa spelare.

Christoffer Rasch är en av Vimmerby Hockeys bästa spelare.

Foto: Torbjörn Allvin

Sport2020-03-10 16:30

5 stjärnor: Christoffer Rasch, VH:

Var med och slog ut VH i playoff 3 förra säsongen med Kristianstad. KIK tog senare klivet upp i HockeyAllsvenskan. Den norske backen har varit bra hela vintern och har växt ännu mer i playoff-spelet. Har många strängar på sin lyra, inte minst skottet, fysiken och förmågan att driva på sitt lag.

4 stjärnor: Ahmed Tarabeih, SK Lojal:

Det såg riktigt mörkt ut ett tag för Venagänget. Flera spelare var på väg bort, andra hade lämnat. Men så hände något. Tongivande spelare ångrade sig och valde att spela vidare i Lojal. Ahmed Tarabeih är en av dem. I cupkrossen mot Tuna Södra (11-0) var han bäst i laget. Tarabeih har ett spel i sig på en högre nivå.

3 stjärnor: Jacob Lindström, Rimforsa IF:

Lindström hade en superkväll i fredags när Rimforsa besegrade Linköpings IBS med 12-5. Utöver sina fyra mål visade han stort hjärta och kämpade hårt. Han klev fram i måste-matchen, men nu räckte ändå inte vinsten till serieseger.

2 stjärnor: Abas Shekh, Kisa BK:

KBK höjde tempot i andra halvleken i derbyt mot Brokind. Då var det inget snack. KBK vann med 5-1 i cupen och Skekh var glödhet. Den offensivt skicklige spelaren gjorde tre mål i matchen.

1 stjärna: Edith Edvarsson, Vimmerby IBK:

VIBK stod för en stark forcering i bortamötet mot Karlskrona och var på vippen att fixa en pinne, men så blev det inte. 18-åriga Edvardsson gjorde som vanligt en bra insats och var bäst i laget tillsammans med Malin Engström.

Jakob Lindström var duktig i Rimforsas match mot Linköpings IBS.
Jakob Lindström var duktig i Rimforsas match mot Linköpings IBS.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!