Lista: De är veckans bästa idrottare

Ännu en sportvecka har gått och det har blivit dags för en ny lista över veckans bästa idrottare. Här är de vi tycker har presterat bäst.

Albin Alfonsson imponerade i VIBK när man vann mot Slätafly.

Albin Alfonsson imponerade i VIBK när man vann mot Slätafly.

Foto: Haris Dreco

Sport2019-12-03 12:50

5 stjärnor: Jesper Alm, Linköping Innebandy
Vimmerbykillen och hans Linköping tog en imponerande seger mot regerande mästarna Storvreta i SSL. Alm satte två viktiga mål och hjälpte laget att ta viktiga poäng. Kul med en VIBK-produkt som levererar på den högsta nivån!

4 stjärnor: Albin Alfonsson, Vimmerby IBK
Var Vimmerbys bästa spelare i segern mot Slätafly och var ständigt på tårna och rörde sig över hela banan. Gjorde två mycket viktiga mål och fick ta ännu en seger med sitt Vimmerby, som fortfarande leder division två. Alfonsson har nu gjort 20 poäng på nio matcher och ligger sjua i poängligan. 

3 stjärnor: Robin Stefansson, Vimmerby BK
Vimmerby BK spelade två matcher i helgen och vann först mot Baltzar innan man sedan föll mot Örnen. Robin Stefansson blev lite av en matchvinnare för VBK mot Baltzar med sina 934 poäng där. Han stod sedan för 848 i den andra matchen.  

2 stjärnor: Adrian Söderpalm, Hultsfreds HF
Även om Hultsfred haft en tuff säsong hittills i division tre-handbollen så har Adrian Söderpalm gått från klarhet till klarhet. Är väldigt viktig för HHF och producerar mål i varje match. Senast mot Rigel blev det åtta fullträffar och han var återigen lagets bästa spelare.

1 stjärnor: Leo Stolt, Målilla Bandy
Unge Stolt har fått en kanonstart på bandysäsongen och levererar verkligen poäng. I helgen blev det ett mål mot Skirö B, men Stolt har annars varit en av Målillas bästa spelare under säsongen. 

Jesper Alm gjorde två mål mot regerande mästarna Storvreta.
Jesper Alm gjorde två mål mot regerande mästarna Storvreta.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!