LISTA: Här är veckans bästa idrottare

En del av våra lokala lag har fått skjuta upp sina matcher. En del andra har däremot kommit till spel. Vi har plockat ut de lokala idrottarna som stuckit ut från veckan som varit.

Sporten har listat veckans lokala idrottare.

Sporten har listat veckans lokala idrottare.

Foto: Arkiv/Bildbyrån

Sport2022-01-31 16:32

1. GUSTAV BÅGENVIK, Vimmerby Hockey

Blev stor matchvinnare i den första av två matcher mot Hanviken. Målvakten stod då pall för alla 38 skott som motståndarna testade honom med. Gjorde även en bra match i söndagens retur hemma i Vimmerby, när VH föll i förlängning. Känns mer och mer som det givna förstavalet mellan stolparna.

2. STEFAN BERGGREN, Varta BK

Berggren hade en huvudroll när Varta vände och vann derbyt borta mot Domino med 11–9. Han var bäst i laget, med 899 poäng. Varta fortsätter att visa fin form i toppen av bowlingens division 1. 

3. JAKOB LINDSTRÖM/ANTON SÖDERBACK, Rimforsa IF

Även RIF ångar på. Borta mot IBF Norrköping kom säsongens tionde seger på elva matcher. De svartvita har släppt in minst antal mål (39) av alla lag i serien. Mot Norrköping stack backen Anton Söderback ut, precis som forwarden Jakob Lindström, som återfinns i samma femma.

4. KOSOVARE ASLLANI, Real Madrid

Äntligen comeback! Fyra månader efter knäskadan var Vimmerbydottern tillbaka på fotbollsplanen igen. Visst...det blev bara en dryg kvart för henne i lördagens match mot Sevilla, men räkna med mer speltid för anfallsstjärnan framöver.

5. PAVILS GALSONS, Virserums SGF

Det fortsätter att gå tufft för VSGF i Alltrean. Att Pavils Galsons är tillbaka i laget igen är ett av få glädjeämnen för tillfället. När Virserum föll med 1–7 hemma mot Lidköping var han lagets bästa spelare och fick beröm av sin tränare.

Rimforsa IF jagar seriesegern i division 2.
Rimforsa IF jagar seriesegern i division 2.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!