Lista: Här är veckans främsta idrottare

Det har varit en fullspäckad vecka och helg med massor av lokal sport. Vi har listat de bästa idrottarna från veckan som gått.

Kristoff Kontos är Vimmerby Hockeys bästa spelare för tillfället.

Kristoff Kontos är Vimmerby Hockeys bästa spelare för tillfället.

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Sport2020-02-10 11:59

5 stjärnor: Kristoff Kontos, Vimmerby Hockey

Kontos har förmodligen varit Vimmerby Hockeys bästa spelare under de senaste matcherna och har fortsatt med att producera poäng. I den mycket viktiga toppmatchen mot Kalmar var kanadensaren dominant och styrde och ställde lite som han ville. Har verkligen hittat rätt i VH nu. 

4 stjärnor: Jonatan Green, Vimmerby IBK:

Poängkungen bar återigen sitt VIBK och ledde dem till seger mot Karlskrona. Forwarden gjorde två mål och fem assist och låg bakom det mesta i offensiv väg för VIBK i 10–6-segern. Vilken säsong Green har haft! 

3 stjärnor: Marcus Karlsson, Rimforsa IF:

RIF tog sin femte raka seger i helgen när man vann mot IBK Succé med 6–3 i innebandytvåan. Marcus Karlsson var den stora segerorganisatören för Rimforsa med sina tre mål och dubbla framspelningar. 

2 stjärnor: Erik Karlsson, Målilla Bandy: 

Storpublik och viktig match för Målilla mot Månsarp i helgen. Då passade Erik Karlsson på att briljera. Han gjorde fyra av lagets fem mål och såg till att fixa en seger till sitt Målilla. Karlsson har varit otroligt bra den här säsongen och var lagets bästa mot Månsarp. 

1 stjärna: Ammelie Lennström, Vimmerby IBK:

Det blev inte någon tredje rak seger för VIBK i division ett. Istället föll man med 4–2 mot jumbon Ryds SK. Men rutinerade Ammelie Lennström var som vanligt bra och gjorde en stark match. Prickade även in ett mål.

Bubblare: Greta Koponen, Daniel Öhlund, Joakim Blomberg, Mattias Karlsson.

Marcus Karlsson storspelade när RIF besegrade Succé.
Marcus Karlsson storspelade när RIF besegrade Succé.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!