Listan: Här är veckans bästa idrottare

Veckans lista är tillbaka. Här listar vi de idrottare vi tycker gjort starka insatser under veckan som gått. Vår första lista toppas av ungdomarna Kajsa Karlsson och Wiking Malmunger.

Mattias Zeilon stod för två viktiga mål mot Karlskrona.

Mattias Zeilon stod för två viktiga mål mot Karlskrona.

Foto: Magnus Strömsten

Sport2019-11-04 17:30

Fem stjärnor: Kajsa Karlsson/Wiking Malmunger, Småland

Småland gick till final på tjejsidan och till semi på killsidan. Vimmerby Hockey hade två spelare med i slutspelet som fostrats i klubben: Kajsa Karlsson och Wiking Malmunger. Båda gjorde bra ifrån sig och förtjänar en topplacering på vår lista. 

Fyra stjärnor: Mattias Zeilon, VIBK

En tekniker och mycket talangfull spelare. Fick inte ut sin rätta potential förra säsongen. I VIBK-vändningen mot Karlskrona stod Zeilon för två vackra och viktiga mål, bland annat. Han var en av flera spelare i hemmalaget som var riktigt bra i framför allt den sista perioden. 

Tre stjärnor: Mattias Wigley, VH

Här kan vi snacka om hög lägstanivå. Den hårt jobbande VH-centern gör i princip aldrig en dålig match – och är en tvåvägsspelare, bra i båda riktningarna. Riktigt bra tekare dessutom. Var tongivande mot Halmstad. 

Två stjärnor: Alexander Larsson, HM IS:

HM IS har fått en flygande start i division fyra. Laget har vunnit samtliga fyra matcher så här långt och toppar tabellen. Mot Bodafors vann de med 9-5, där Alexander Larsson var målbäst med tre fullträffar. 

En stjärna: Tomas Rydén, VH

Släppte en puck bakom sig mot Halmstad i söndags, där han visserligen inte hade så fasligt mycket att göra. Spelade ändå en avgörande roll när VH tog en viktig seger. Rydén visade klass i straffläggningen, där Hammers blev mållöst. 

Kajsa Karlsson var duktig i TV-pucken.
Kajsa Karlsson var duktig i TV-pucken.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!