Listan: Här är veckans bästa idrottare

Vi har kikat på hur veckan var och kommit fram till att de är de idrottare vi tycker har varit bäst den gångna veckan.

Tomas Rydén har radat upp fina insatser den senaste tiden. Mot Borås blev det ett insläppt. I sina sex senaste framträdanden har han 1,16 mål insläppta i snitt.

Tomas Rydén har radat upp fina insatser den senaste tiden. Mot Borås blev det ett insläppt. I sina sex senaste framträdanden har han 1,16 mål insläppta i snitt.

Foto: Torbjörn Allvin

Sport2019-11-11 11:45

Fem stjärnor: Tomas Rydén, Vimmerby Hockey

VH släpper in väldigt lite mål. Målvakten Tomas Rydén har en stor del i det. I de sex senaste matcherna som Rydén fått förtroendet att vakta kassen, så har han bara släppt in sju (!) mål. Borås (1 mål), Kalmar (2), Halmstad (1), Dalen (1), Troja (2), Mörrum (0). Ett fint facit. I de här matcherna har det blivit ytterligare tre mål, men de har kommit i öppen kasse. 

Fyra stjärnor: Alfred Karlsson, Målilla Bandy

Det unga Målilla-laget fick en perfekt start på serien, då Åby Tjureda B besegrades med 3-1 på bortaplan. Målvakten Alfred Karlsson stod för en stark insats i målet. "Han var jättebra", sa tränaren Ove Nilsson om målvaktsspelet. 

Tre stjärnor: Marcus Edgren, HM IS

Tränaren Jimmy Risberg var besviken (?) efter 15-4-vinsten mot Husar B. Nåja. Marcus Edgren bör ändå hyllas. Det är inte ofta någon gör fem mål i en match. 

Två stjärnor: Eric Lindström, Vimmerby TK

VTK spelar på en hög nivå i seriespelet inomhus. Motståndet i division ett är tufft. I helgens premiärmatcher mot Tabergsdalen och Fair Play 2, så blev det två förluster. Eric Lindström stod för bra insatser, då han vann sin singelmatch mot Fair Play. Dessutom två dubbeltriumfer på kontot.  

En stjärna: Jonatan Green, Vimmerby IBK

Klev fram och blev målskytt två gånger om i tredje perioden när VIBK vann mot Jönköping. I B-laget mot Huskvarna gjorde Green dessutom sju poäng (4+3). 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!