Mardrömsstarten ett faktum

Vimmerby Hockey har inlett Allettan på sämsta möjliga vis, åtminstone resultatmässigt.

Sport2015-12-30 20:05

Vimmerby Hockey står inte att känna igen. Lagets tajta defensiv och snabba spelvändningar är som bortblåsta.
Efter en tung premiärförlust mot Västervik på bortaplan, där laget tappade en 2-1-ledning i slutminuterna, väntade Huddinge på hemmaplan.

En match VH bör vinna för att topp fem ska vara rimligt.
Så blev det inte.
Huddinge tog ledningen i numerärt överläge med några minuter kvar av första perioden.
I andra kom även 2-0 för gästerna.

Med två minuter kvar av matchen, efter flertalet chanser i numerärt överläge utan framgång, reducerade så Oscar Josefsson och spräckte duktige Tim Sandbergs nolla.

Med Linus Lundin i båset prickade Huddinge stolpe från egen zon.
Mitt i Vimmerbys slutforcering hittade domaren en VH-utvisning och anstormningen kom av sig.

2-1 till gästerna stod sig tiden ut och Vimmerby Hockey står på noll poäng efter två omgångar. Härnäst väntar Troja/Ljungby på bortaplan. Ännu en otroligt tuff uppgift för Vimmerby Hockey som har en hel del frågetecken att räta ut om de ska vända på skutan.