"Mörkrädd fast han inte vågar erkänna det"

Vi har pratat med några idrottsprofiler i vår trakt. Vi frågade 1) vad de ville ha i julklapp och 2) vad de själva skulle vilja ge för present till en annan idrottsprofil.

Oscar Blom, enduroförare i Vimmerby MS. Även mekaniker åt Filip Bengtsson bland annat.

Oscar Blom, enduroförare i Vimmerby MS. Även mekaniker åt Filip Bengtsson bland annat.

Foto: Magnus Strömsten

Sport2019-12-22 19:00

Adrian Mathiasson, skyttekung i Södra Vi IF

1) Ett par nya fotbollsdojor, Nike. Skorna blir ju slitna så snabbt, det tar bara en säsong innan man måste köpa nya. 

2) Jag vill ge en SVIF-tröja med nummer 7 till Fredrik Carlsson, som gick till Vimmerby IF, så han vet att han alltid är välkommen tillbaka. 

Micke Karlsson, idrottsprofil från Målilla

1) Jag önskar  mig framgång för min klubb Målilla GoIF både i bandy och fotboll. Sedan hoppas jag på ett bra år med speedwayungdomarna i landslaget också. 

2) Ett SM-guld till Peter Karlsson och Dackarna. Som lokalpatriot tycker jag att det vore roligt och härligt med ett guld för dem. 

Oscar Blom, enduroförare i VMS

1) Jag tycker det är svårt det där med julen och att det ska vara så uppstyrt. Nu när man har blivit äldre köper man ju allt man vill ha själv. Men jag får säga en bakmaskin, det är det enda jag vet att jag önskar mig.

2) Det kanske är tråkigt att ta Filip men... Nej , men jag vill ge kåsalysen till Filip Bengtsson så han kan köra Novemberkåsan. Han är ju mörkrädd fast han inte vågar erkänna det. 

Sofia Ejlertsson, fotbollsspelare från Rimforsa, nu i BK Tinnis

1) En ny fotboll vill man alltid ha!

2)Ett presentkort på någon sportaffär till Sofia Lindell i Rimforsa. Hon är en duktig spelare som tar laget framåt när andra har gått ner sig. En bra tjej att ha i laget. 

Nathalie Milton, nyckelspelare i Vimmerby IF

1) Jag vill bara ha kvalitetstid med familjen. 

2) Att spola fram tiden för Nathalie Johansson (anfallare i VIF), så hon blir frisk från sin korsbandsskada. Jag har själv haft en korsbandsskada och vet hur jobbigt det kan vara med rehaben. Hoppas hon är tillbaka snart. 

Senad Berisha, tränare i Frödinge/Brantestad

1) Om det skulle vara något så är det en resa till nåt härligt ställe där man kan äta gott, bada och umgås med familjen.

2) En sump med kräftor till Daniel Ohlsson och Patrik Wärnehall så de slipper ta kräftor från andra. Och så en mantel som det står Superfredde på till Fredrik Olsson, för han är så bra på allt.

Phil Horsky, tränare i Vimmerby Hockey

1) Jag önskar mig att alla i Vimmerby Hockey får vara friska och skadefria över julen. Jag önskar att alla mår bra och har god hälsa. 

2) Jag vill ge en ny ishall till Vimmerby. Det skulle vara bra.

Adrian Mathiasson, fotbolsspelare i Södra Vi IF.
Adrian Mathiasson, fotbolsspelare i Södra Vi IF.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!