Nyårskaramellen: Så firar idrottsprofilerna in nya året

Julfirandet är över och det nya året närmar sig. Vimmerby Tidning ställde tre frågor till fyra lokala idrottsprofiler. De fick svara på följande: 1) Vilken julklapp är du mest nöjd med? 2) Var ska du fira nyår? 3) Vad ser du fram emot mest med sportåret 2024?

Nyårskaramellen.

Nyårskaramellen.

Foto: Arkiv

Sport2023-12-31 16:00

Filip Hjelmland, Dackarna

1. Det var nog ett par väldigt fina kaffemuggar och porslin som jag fick av min svärmor. Tack så mycket, kära Ann-Katrin!

2. Det blir att fira nyår på hemmaplan tillsammans med nära och kära. 

3. Jag ser fram emot att återigen försöka ta ett "dubbelguld" (Hjelmland tog guld i både elitserien och allsvenskan i speedway under säsongen 2023). Det hade verkligen inte varit fel. Det är svårslaget och något som inte hänt särskilt ofta. 

undefined
Filip Hjelmland, Dackarna.

Frida Pöder, Vimmerby IF

1. Jag måste nog säga vår egen julklapp till oss själva. Det är ett hus som jag och min sambo (Hampus Nilsson, sportchef IFK Tuna) flyttar in i kommande vecka. 

2. Jag ska fira med barndomsvänner och respektive i en kompis stuga. Bastu, vänner och bubbel får fira in det nya året. 

3. Självklart ser jag mest fram emot att serien drar igång i vår. Det längtar man alltid efter. Det gör mig också glad att så många av oss spelare har valt att stanna i klubben, och det är roligt med ett par duktiga nyförvärv till laget som höjer kvalitén. Jag ser fram emot att återigen försöka toppa tabellen i division två. 

undefined
Frida Pöder, Vimmerby IF.

Hampus Sylvegård, Vimmerby Hockey 

1. Vi delade inte ut några julklappar. I vår släkt har vi det faktiskt så att vi inte delar ut julklappar efter man fyllt 18 år. Vi spelade däremot julklappsspelet, men även där gick jag bom...

2. Jag och tjejen kommer fira nyår i Malmö tillsammans med ett par kompisar. Det blir en god middag och trevligt sällskap. 

3. Det ska bli otroligt roligt att jobba vidare med den här gruppen. Jag ser fram emot att sträva efter fler hockeyvinster. Förhoppningsvis blir det en rolig vårsäsong för oss, som håller på väldigt länge. 

undefined
Hampus Sylvegård, Vimmerby Hockey.

Victor Wall, Vimmerby IBK

1. Vi köper inte så mycket julklappar till varandra men jag fick en parfym, så det får bli den. 

2. Nyår firas med vänner och lite god mat. Det blir inget speciellt, bara lugnt och trevligt. 

3. Kan väl inte påstå att jag ser fram emot någon direkt sporthändelse under 2024. Men det ska däremot bli spännande att se hur långt både vi i VIBK och VH kan gå denna säsong. Det ser intressant ut för båda!

undefined
Victor Wall, Vimmerby IBK.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!