SSL-klubben jagar VIBK-stjärnan – här är hans svar

Ett topplag i SSL har visat intresse för Vimmerby IBK:s poängkung Jonatan Green. Forwarden utesluter inte att byta klubb – mitt under säsongen. "De har en ganska tunn trupp och letar förstärkningar", säger Green.

Jonatan Green jagas av både utländska klubbar och ett topplag i SSL.

Jonatan Green jagas av både utländska klubbar och ett topplag i SSL.

Foto: Magnus Strömsten

Innebandy2021-12-20 14:53

För ett par år sedan var Jonatan Green en av landets allra mest jagade innebandyspelare. Forwarden har dock aldrig valt att lämna Vimmerby IBK, trots det stora intresset.

Kanske kan det ske nu. Enligt Innebandymagazinet.se är Green aktuell för SSL-laget Mullsjö AIS, som behöver förstärka sin forwardssida efter att stjärnan Jesper Sankell lämnat klubben. 

– Mullsjö hörde av sig förra veckan, på onsdagen, och sen hade vi även lite kontakt under torsdagen. De har en ganska tunn trupp och letar förstärkningar, säger Jonatan Green när Vimmerby Tidning når honom. 

Och 24-åringen har inte stängt dörren för en flytt. Däremot är det en hel del som ska klaffa för att det ska bli spel i SSL framöver.

– Det är ganska bråttom för dem och tanken är att jag ska spela där under den resterande delen av säsongen. Men jag vet inte om jag kan sitta och åka dit fyra, fem gånger i veckan samtidigt som jag har ett jobb här. Det blir svårt att få ihop det, menar Green.

Han fortsätter:

– Just nu vet jag inte mer än så. Vi ska höras av nu i veckan och sen får vi se. Det ligger på sätt och vis i mina händer, men allt ska också gå ihop för att det ska passa mig.

Green står hittills noterad för 21 poäng (8+13) på tolv matcher i division 1 den här säsongen.

Mullsjö ligger fyra i SSL-tabellen efter elva omgångar. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!